Siirry pääsisältöön

Mustat puukiekkoriipukset

Suositut puukiekkoriipus korvakorut on olleet esittelyssä aiemmin. Puukiekkoriipusten esittelyn löydät täältä

Puukiekkoriipuksia on toivottu myös mustana versiona, mutta en ole etsinnöistä huolimatta löytänyt mustia kiekkoja saman kokoisena kuin ruskeat ovat puukiekkoriipuksissa. Kokeiluun menivät sitten hieman pienemmät puukiekkoriipukset, että niistä saatiin kokonaan mustat. Korvakorujen ylä- ja alaosat ovat samankokoisilla kiekoilla, joten se on aavistuksen pienempi koru kuin alkuperäiset puukiekkoriipukset. 

Taustan korutappi on allergiaturvallinen kirurginteräs ja tausta on silikoninen tai metallinen. Välirengäs on myös musta, joten kaikki näkyvä osa korusta on mustaa. 



Kaikki puukiekkoriipukset löytyvät täältä!

Mukavaa viikkoa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Nansuskorun korusuunnittelu

Kaikki Nansuskorun korut suunnitellaan sopivaksi sekä arkeen, että juhlaan. Materiaalina on käytetty pääasiassa puuta, mutta myös metallia. Nansuskoru keskittyy kevyisiin puukorvakoruihin ja metallikorujen valikoima on hieman suppeampi. Koruissa käytettävät materiaalit ovat pääasiassa valmiita, niitä ei siis tehdä itse. Puukorut ovat kevyitä käyttää ja materiaalina pyritään käyttämään allergiaystävällisiä tuotteita. Kaikki korunosat ovat nikkelittömiä ja osa on myös kirurginterästä, mitä voidaan pitää täysin allergiaystävällisenä.  Asiakkaiden toiveita pyritään kuuntelemaan ja valikoimaa kehitetään jatkuvasti. Joitakin koruja on saatavilla personoidusti.  Mikäli mielessä on tietynlainen koru tai väriyhdistelmä olemassa olevista malleista, kannattaa laittaa viestiä vaikkapa sähköpostilla tai verkkokaupan yhteydenottolomakkeen kautta. Sen jälkeen voimme lähemmin keskustella millainen koru olisi toiveissa.  Käy kurkkaamassa valikoimaa  täältä Musta lehtikoru Pihlaja Mukavaa syysviikkoa!

Nansuskorun korujoulukalenteri

 Nansuskorun loppuvuoden uutuustuote on korujoulukalenteri. Idea on toki vanha ja hyvinkin käytetty, mutta erilaiset tavarakalenterit pitävät suosionsa.  Korujoulukalenteri sisältää Nansuskorun korvakoruja laidasta laitaan. Mukana on sekä kestosuosikkeja, että uutuuksia ja saattaapa mukana olla myös joitakin uniikkeja koruja, joita ei edes verkkokaupasta löydy. Koska kyseessä on joulukalenteri, mukana on myös jouluaiheisia koruja, mutta vain pieni osa eikä kalenteria ole siis täytetty joulukoruilla vaan pääasiassa kalenterista löytyy jokaiseen vuodenaikaan sopivia koruja. Korujoulukalenterin korut ovat puisia ja metallisia korvakoruja, korvakorukoukut ovat nikkelitöntä korumetallia, joten sopivat myös nikkeliallergisille. Osa korunosista on myös kirurginterästä, mitä voidaan pitää täysin allergiavapaana.  Korukalenteri on kiva lisä joulunodotukseen ja sen avulla pääsee hyvin tutustumaan Nansuskorun laajaan koruvalikoimaan superedullisesti! Kalenterin arvo on reilusti yli 200€ ja toimit

Othello korvakorut

Tänään esittelyssä kestosuoskki Othello. Othello sai nimensä Instagram-kyselystä jo kauan ennen verkkokaupan perustamistakaan. Ensimmäinen Othello oli valkoinen, tietenkin mustalla alaosalla. Halusin korulle oikean nimen ja kysyin ehdotuksia Instagramin kuvatekstissä. Yhdelle seuraajalle tuli korusta mieleen Othello -peli ja toinen seuraaja komppasi, nimi oli siinä. Kyllähän se mustavalkoinen Othello -koru pelin nappuloita muistuttaa, vaikka sittemmin on tullut monta muutakin väriä Othello -sarjaan.  Othellossa on aina musta puukiekkoalaosa, joka on halkaisijaltaan 20 mm. Yläosa on puinen helmi, halkaisijaltaan 15 mm. Yhteen nämä puiset osat on liitetty kirkkaan hopean värisillä korunosilla ja korukoukku on allergiaturvallista kirurgin terästä (RST).  Rakenteeltaan koru on siro ja puisena erittäin kevyt. Kokoa korulla on koukun kanssa 6 cm ja sopii hyvin sekä arkeen, että juhlaan!  Othelloja on ensimmäisen valkoisen version lisäksi jo useita värejä, joista musta on ehdottomasti kaikkei